zaterdag 30 november 2013

stilte voor de storm?

Het niks kopen in de Novembermaand wat valt onder 'verleidingen' is zowaar gelukt. Makkelijk praten natuurlijk, want Sinterklaas vieren we niet. Dat scheelt, ik weet het.
Maar breekt morgen de beruchte decembermaand aan. En ik heb natuurlijk weer zo'n idioot voornemen, waarmee ik mijzelf waarschijnlijk behoorlijk lastig maak.
Namelijk om het zo goedkoop mogelijk en toch stijlvol te doen. Veel van te voren plannen, inkopen op het juiste moment en zélf maken.
Daarnaast mijn idiologie: eenvoudig hoeft niet te zeggen dat het geen kwaliteit is.
Ik koop straks (en dat duurt echt niet zo lang meer) mijn echte kerstboom. Kan ik me nu al weken op verheugen. Het huis ruikt naar dennengroen en skyradio mag van mij vandaag nog beginnen met hun afgedraaide kerstprogrammering. December is mijn maand!
Verder ben ik ontzettend benieuwd wat mijn opgave bij 'Sloop de Crisis' gaat opleveren. Vooral omdat ik al jaren dénk dat ik het wel zo'n beetje uitgestippeld heb.
Komen zij nog met aangename voordelige verrassingen? Heb ik ook voordeel bij het colletctief aanbieden dat zij kunnen doen?
Wie van jullie heeft zich ook opgegeven bij "Sloop de Crisis'?
En in hoeverre gaat dit werken ten opzichte van al afgesloten abonnementen, zoals bij providers van energie en telefonie?
Ik wacht met spanning af.
Wordt dit het kerstcadeautje van 2013?

4 opmerkingen:

  1. Ik heb me ook aangemeld bij SDC maar heb tot op heden nog geen concrete aanbieding ontvangen. Ik las wel ergens een waarschuwing dat je toch altijd nog zelf een onafhankelijke vergelijking moet maken omdat collectieve veilingen toch vaak een aantal aanbieders uitsluiten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wilde me aanmelden, maar zag ook nog niet echt wat concreets, dus heb er nog even mee gewacht.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Er kan ook via de computer nu al geluisterd worden naar de kerstversie van sky radio

    BeantwoordenVerwijderen

Populaire berichten

Totaal aantal pageviews